AKP’li Diyarbakır Kadın Adayından Çirkin Sözler!
Tarih: 13-06-2024 12:29:58
DİYARBAKIR - AKP Milletvekili Adayı Ayşegül Biçer, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde protesto gösterisi düzenleyerek belediye başkanlarına küfür ve hakaret etti. Oğlunun, DEM Partili Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından işten atıldığını iddia eden Biçer, belediye önünde yaptığı açıklamalarda belediye başkanlarına ağır sözler sarf etti.
WELG | Protesto sırasında, Biçer’in DEM’li Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanlarına yönelik ağza alınmayacak hakaretler savurduğu belirtildi. Gösteri esnasında belediye binasına yürümek isteyen Biçer, kadın polisler tarafından engellendi.
Ayşegül Biçer, daha önce HDP İl binası önünde uzun süre evlat nöbeti tutmuş ve bir yıl sonra dağda olan oğlu Mustafa Biçer ile kavuşmuştu. Mustafa Biçer’in kayyım döneminde işe alındığı iddia ediliyor.
@welgmedya.com































