CHP'li Özkan'dan "A4 kâğıtlarında namaz kılıyordum" diyen AKP'li Sayan'a: Bunlar asla yaşanmamıştır

 Tarih: 08-02-2022 11:15:34
CHP'li Özkan'dan
CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın "CHP’deyken A4 kâğıtlarını bantla birleştirip üzerinde namaz kılıyordum, sonra o kağıtları çöpe atıyordum" iddiasına ilişkin olarak, "Bunlar asla yaşanmamıştır” dedi.

WELG- Hürriyet yazarı Hande Fırat, Savcı Sayan'ın iddialarıyla ilgili yazdığı yazıda şunları kaydetti:

"Savcı Sayan’ı uzun yıllardır tanırım... Ancak, 'Bundan 15 gün önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu koltuğundan edecek bilgi ve belgeler geldi. Delilleri ile beraber. Ama biz belden aşağı siyaset yapmıyoruz' iddiası bana eski günleri hatırlattı. Belden aşağı siyaseti kimler yaptı, nelere yol açtılar biliyoruz. Diğer iddiası ise Deniz Baykal döneminde A4 kâğıtları birleştirip namaz kıldığıydı. CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile konuştuk. Bakın neler dedi:

"CHP ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na dönük bu tür zırvalar, yalanlar, her zaman ortaya atılacaktır. Amaç cumhurbaşkanlığı seçimini etkilemektir. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dile getirdikleri iftiradır. Kendisi hukuk önünde hesap verecektir.

Bu, ekonomik buhranın yapay gündemlerle gizlenmesidir. Entrikayı seviyorlar.

Geçen hafta Trabzon’da miting meydanında 9 yaşındaki bir çocuğun ‘Hain Kılıçdaroğlu’ diye bağırttırılmasının ardından, ‘trollerinin’ Genel Başkanımızca ifşa edilmesi sonrası çılgına döndüler. Varsa yoksa Bay Kemal. Bu seri, Savcı Sayan’ın piyasaya sürülmesiyle devam etti.

Ayrıca CHP’ye iftiraları iğrençtir. A4 kâğıtları birleştirip odasında gizlice namaz kılma hikâyesi çok çirkindir. Ne o dönem Genel Başkanımız olan Sayın Deniz Baykal ve yönetimi ne de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetimi döneminde bunlar asla yaşanmamıştır. Mescidimiz ve gönlümüz beş vakit namaza ve duaya açıktır.

Savcı Sayan 2010 yılında Sayın Deniz Baykal’ın istifası sonrası Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile emekli Jandarma Albay Cemal Temizöz’ü (Balyoz Davası sanığı) gördüm diyor. Temizöz o tarihte cezaevindedir. 2014 yılında tahliye olmuştur. Savcı Sayan yalancıdır."

@welgmedya.com

  Bu haber 2396 defa okunmuştur.   Editör: habermerkezi   Kaynak: welgmedyahaber

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP

  FACEBOOK YORUM Yorum

  BİZİ TAKİP EDİN

  • ÇOK OKUNANLAR

      SON YORUMLAR

    PUAN DURUMU

    Takım O G M B A Y P AV
    Takım O G M B A Y P AV
    Takım O G M B A Y P AV
    Takım O G M B A Y P AV
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım