Diyarbakır’da 16 yaşındaki genç kız, ‘ikinci eşi’ olmayı reddettiği amcasının oğlu tarafından vuruldu

 Tarih: 10-05-2021 12:24:17
Diyarbakır’da 16 yaşındaki genç kız, ‘ikinci eşi’ olmayı reddettiği amcasının oğlu tarafından vuruldu
Diyarbakır’da evli ve 7 çocuk babası 37 yaşındaki Aslan Karakaş, ‘ikinci eşi’ olmayı reddeden amcasının kızı olan 16 yaşındaki E.K.’yi vurarak ağır yaraladı.

Hürriyet'ten Burcu Purtul Uçar'ın haberine göre, Diyarbakır Bismil’in Derik köyü Selamet mezrasında annesi ve kardeşleriyle yaşayan 16 yaşındaki E.K., iki yıl önce, evli ve 7 çocuk babası Aslan Karakaş (37) tarafından ikinci eş olarak istendi. Babasını 12 yıl önce kaybeden EK’nin annesi, bu talebe şiddetle karşı çıktı. Reddedilen Aslan Karakaş, silahla amcasının evinin önüne giderek, "Sen benim olacaksın, başkasıyla evlenirsen seni de o kişiyi de öldürürüm" şeklinde tehdit savurdu.

E.K.'nın annesi, Aslan Karakaş'ı şikâyet etti, ancak gördüğü baskılar nedeniyle şikâyetini geri çekmek zorunda kaldı. E.K., yaşadığı baskı ve tacize dayanamayarak 7. sınıfta okulunu bırakmak ve daha sonra bir arkadaşı ile evlenmek zorunda kaldı. Aslan Karakaş ise 4 Şubat 2021 günü, E.K. ve annesi evlerinin önünde otomobile binecekleri sırada kurşun yağdırdı. E.K., vücuduna isabet eden 3 kurşunla ağır yaralandı.

Hastaneye kaldırılan E.K., bir hafta sonra biraz kendine geldiğinde Aslan Karakaş'ın silahlı saldırısına uğradığını söyledi. Olaydan sonra kaçan Aslan Karakaş ise yapılan aramalara rağmen bulunamadı.

WELG HABER

  Bu haber 4121 defa okunmuştur.   Editör: haber merkezi   Kaynak: welgmedya.com

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP

  FACEBOOK YORUM Yorum

ÇOK OKUNANLAR

  SON YORUMLAR

  BİZİ TAKİP EDİN