PSAKD Kartal eski Başkanı Songül Tunçdemir beraat etti

KHK ile ihraç edilen PSAKD Kartal Şubesinin eski Başkanı ve Eğitim-Sen Üyesi Songül Tunçdemir, örgüt propagandası ve örgüt üyeliğiyle suçlandığı davada geçtiğimiz ay örgüt propagandası suçlamasından beraat etmişti. Tunçdemir bugün görülen duruşmada örgüt üyeliği suçlamasından da beraat etti. Tunçdemir bu iddialarla bir süre hapis tutulmuştu.
 Tarih: 26-12-2019 02:26:15
 PSAKD Kartal eski Başkanı Songül Tunçdemir beraat etti

Tunçdemir’in yargılandığı Malatya 5. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davanın 4. duruşmasında savcı mütalaa veredi. Mahkeme, Tunçdemir hakkında örgüt üyeliği suçlamasından beraat kararı verdi. Avukatlar Ayla Tunçdemir ve Cafer Koluman duruşmada hazır bulurken, mahkeme, üzerine atılı suçların kanıtı olmadığı gerekçesiyle Tunçdemir’in beratına karar verdi. Beraat haberini Facebook’tan sevenleriyle paylaşan Tunçdemir, “Beraat ettim, darısı yargılanan tüm dostlarıma.

 

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Kartal Şubesi önceki dönem başkanı ve KHK ile ihraç edilen Eğitim-Sen Üyesi Songül Tunçdemir’in davası öncesi Alevi kurumları ve yöneticileri, Songül Tunçdemir’in duruşmasına katılım ve dayanışma çağrısında bulunmuştu.

Etiketler
  Bu haber 1311 defa okunmuştur.   Editör: Haber merkezi   Kaynak: Welg medya haber
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNCEL Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI