Cehaletin Kürt Düşmanlığı | Ne işi var o Kürdün bizim Türkiye’de

Giresun’da yapılan bir anket çalışması esnasında ‘Erdoğan mı Kılıçdaroğlu mu?” diye sorulan kadın, “Erdoğan, ne Kılıçdaroğlu’su? Erdoğan bizim köylü” dedi. Kadının devamında, “Ne işi var o Kürdün bizim Türkiye’de?” şeklindeki yorumu ise sosyal medyada çokça paylaşıldı.
 Tarih: 13-03-2023 15:48:37
Cehaletin Kürt Düşmanlığı | Ne işi var o Kürdün bizim Türkiye’de

WELG | Türkiye’de 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler hakkında bir çok şirket ve sosyal medya hesabı üzerinden anket çalışmaları yapılıyor.

Cumhur İttidakı daha önce cumhurbaşkanı adayının Recep Tayyip Erdoğan olacağını açıklamıştı. Millet İttifakı ise adayını Kemal Kılıçdaroğlu olarak belirledi.

Halkın Gündemi isimli youtube hesabından Ak Parti’nin kalelerinden Giresun ilinde yapılan aktette katılımcılara “Kemal Kılıçdaroğlu mu Recep Tayyip Erdoğan mı?” diye soruldu.

Mikrofon uzatılan yaşlı bir kadının sözleri ise dikkat çekti.

“Erdoğan, ne Kılıçdaroğlu’su? Kılıçdaroğlu nereden çıktı?” diyen kadın devamında, “Allah belasını... beni konuşturtma. Erdoğan bizim köylü. Kılıçdaroğlu ney? Kılıçdaroğlu önceden sigortada müdürlük yapıyordu milleti hep ilaç kuyruğuna sokuyordu. İyiki bana rast geldiniz vallahi” diye konuştu.

Anketörün, “Kılıçdaroğlu da ben yönetirim diyor” şeklindeki sözlerine kadının, “Yönetir mi? Ne şi var o Kürdün bizim Türkiye’de? Yönetirmiş. Şimdiye kadar ne yapmış söyle bakayım bana. Ama Erdoğan yaptı. Erdoğan olmasa bu millet kırılır. Emekli maaşı vermez şey vermez. İnşallah gelmez” diye yanıt vermesi dikkat çekti.

@welgmedya.com

  Bu haber 1823 defa okunmuştur.   Editör: Haber merkezi   Kaynak: Welg medya haber
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNCEL Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI