Leibnitz ve Deutschlandsberg Eyalet Kriminal Polisinden uyuşturucu çetesine darbe

 Tarih: 06-10-2021 13:01:01   Güncelleme: 06-10-2021 13:05:01
Leibnitz ve Deutschlandsberg  Eyalet Kriminal Polisinden uyuşturucu çetesine darbe
2018’den beri yürütülen kapsamlı soruşturma sırasında, polis memurları çok sayıda kenevir bitkisi, satılmaya hazır marihuana, amfetamin, az miktarda kokain, ruhsatsız silahlar ve nakit para ele geçirdi. 30'dan fazla kişi hakkında soruşturma başlatıldı. Yakalanan uyuşturucunun piyasa fiyattı bir milyon Euro değerinde.

WELG - Polis takip ve soruşturmaya 2018 sonbaharında başladı ve yaklaşık üç yıl sürdü. Leibnitz polisi, Eyalet Kriminal Polis Ofisi ve Deutschlandsberg bölgesinden yetkililerle işbirliği içinde yürütülen bu soruşturmalar sırasında, 13 ev arandı. Yasadışı bağımlılık yapan maddelerin satışına karışan yaklaşık 30 kişi hakkında soruşturma devam ediyor.

Yasaklı silahlar, muşta ve blackjack bulundu

Alınan ilk bilgilere göre, şüpheliler uyuşturucuları Graz'dan veya komşu ülkelerden satın aldılar ve çevre ilçelerde kârlı bir şekilde sattılar. Buna ek olarak, şüphelilerin kendilerinin yaklaşık on kilogram esrar yetiştirip sattıkları da tespit edildi. Ayrıca, evlerde yapılan aramalarda kesici ve ateşli silahlara el konuldu.

Toplamda, 90 kilogramdan fazla marihuana, iki kilogram amfetamin ve piyasa değeri neredeyse bir milyon avro olan yaklaşık 100 ecstasy tableti ve kokain içeren bir miktar bağımlılık yapıcı uyuşturucu olduğunu açıklandı.

@welg medya haber

  Bu haber 1095 defa okunmuştur.   Editör: Haber merkezi   Kaynak: Welg medya haber

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP

  FACEBOOK YORUM Yorum

  BİZİ TAKİP EDİN

  • ÇOK OKUNANLAR

      SON YORUMLAR

    PUAN DURUMU

    Takım O G M B A Y P AV
    Takım O G M B A Y P AV
    Takım O G M B A Y P AV
    Takım O G M B A Y P AV
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım