Niederösterreich Eyaletinde Kızamık Vakalarında Hızlı Artış
Tarih: 19-04-2024 08:35:56
Bu yıl Niederösterreich'da kızamık enfeksiyonu vakalarında büyük bir artış kaydedildi. Eyalet Sağlık Müsteşarı Ulrike Königsberger-Ludwig (SPÖ), Çarşamba günü yaptığı açıklamada, 2023 yılında toplam altı enfeksiyon rapor edilirken, bu yıl 149 vakaya ulaşıldığını belirtti.
WELG | Kızamık enfeksiyonlarında bu kadar keskin bir artışın kaydedilmesi endişe verici. Sağlık yetkilileri, halkı aşı olmaya ve koruyucu önlemleri almaya teşvik ediyorlar. Kızamık, ciddi sağlık sorunlarına yol açabilen bulaşıcı bir hastalıktır ve toplum sağlığı için ciddi bir tehdit oluşturabilir.
Niederösterreich'daki yetkililer, vakaları izlemeye devam ederken, toplumun sağlığını korumak için gerekli adımları atmaya devam edeceklerini belirttiler.
@welgmedya.com































