Rasim Ozan Kütahyalı: "Ben AK Partiliyim, hakim CHP'li" diyerek reddini istedi.

Canlı yayında sarfettiği skandal sözler nedeniyle yargılanan Rasim Ozan Kütahyalı duruşmalarına katılmadığı mahkeme hakiminin "Ben AK Partiliyim, hakim CHP'li" diyerek reddini istedi.
 Tarih: 11-05-2019 07:31:48   Güncelleme: 11-05-2019 11:05:48
Rasim Ozan Kütahyalı:

İstanbul 27. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki üçüncü duruşmaya, duruşmalara gelmediği gerekçesiyle hakkında zorla getirilme kararı çıkarılan sanık Rasim Ozan Kütahyalı yine katılmadı.

 

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Bosna Sancak Akademik Kültür ve Tarih Vakfı ile Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin de aralarında bulunduğu kimi müştekileri ise avukatları temsil etti.

 

Duruşmada, sanık Kütahyalı'nın avukatı aracılığıyla mahkemeye, "reddi hakim" talebine yönelik bir dilekçe gönderdiği belirtilerek, Kütahyalı'nın dilekçesinde, "Geçirdiği ağır rahatsızlık ve şehir dışı işleri dolayısıyla duruşmaya katılamadığı, hakkında yakalama kararı yokken mahkeme hakiminin, elini masaya vurup, 'Ben kararımı verdim, benim kararım hazır, bir sonraki celseye karar duruşmasına gelir gibi gelin.' dediği, savunması alınmadığı ve savcılıkta dinlenilen tanıkları dinlenilmediği için savunmanın kutsallığı ilkesinin çiğnendiği ve hakkında en başından beri hüküm kurulduğu için reddi hakim talebinde bulunduğu"na yönelik ifadeler kullandığı aktarıldı.

 

HAKİM: CHP’Lİ BİR HAKİM KARAR VEREMEZ Mİ?


 
Mahkeme hakimi ise, böyle bir beyanının olmadığını, ayrıca kendisinin CHP’nin adayı olmadığını, sosyal medyayı da takip etmediğini ifade etti. Daha sonra ithamlar karşısında yeniden açıklama yapmak zorunda kalan mahkeme hakimi “Kaldı ki, 2011 yılında Ak Parti’den Düzce’den aday gösterilmek istendim. Ayrıca CHP’li hakim karar vermez mi?” diye konuştu.

 

 

  Bu haber 2406 defa okunmuştur.   Editör: Haber merkezi   Kaynak: welgmedya
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TÜRKİYE Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI