Sarkıcı Tarkan "Hissediyorum daha acayip şeyler olacak"

 Tarih: 29-12-2022 21:31:29
Sarkıcı Tarkan
Tarkan, sanat hayatında 30'uncu yılı geride bıraktı. Instagramda bir paylaşım yapan Megastar, "Geçen 30 yıldaki sevginiz, koşulsuz desteğiniz ve bağlılığınız için çok teşekkür ederim. Hissediyorum daha acayip şeyler olacak" dedi.

WELG | Megastar Tarkan, sanat hayatının 30’uncu yılını Instagram hesabından kutladı. Gençlik yıllarından bir fotoğraf paylaşan Tarkan, şunları yazdı:

“Yırtık kotumla, deri montumla, ‘Kıl’ bir şarkıyla merhaba demiştim sizlere… Bir ara da sarı ekoseli kıyafetimle… Ne ara geçti bu yıllar bilmiyorum ama acısıyla, tatlısıyla çok güzel geçti. Temennim daha uzun yıllar müzik aşkıyla, güzel şarkılarla, projelerle, yeni heyecanlarla, sürprizlerle bu yolculuğa devam etmek. Aramızdaki bu güçlü, köklü bağ ve yüreğimde hissettirdiğiniz sevginiz hep oldukça kim tutabilir beni/bizi. Ve hissediyorum daha acayip şeyler olacak. Geçen 30 yıldaki sevginiz, koşulsuz desteğiniz ve bağlılığınız için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sizi seviyorum.”

@welgmedya.com

  Bu haber 1597 defa okunmuştur.   Editör: welg medya   Kaynak: welg medya haber

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP

  FACEBOOK YORUM Yorum

  BİZİ TAKİP EDİN

  • ÇOK OKUNANLAR

      SON YORUMLAR

    PUAN DURUMU

    Takım O G M B A Y P AV
    Takım O G M B A Y P AV
    Takım O G M B A Y P AV
    Takım O G M B A Y P AV
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım