Selahattin Demirtaş’tan, TİP’in etkinliğine mesaj
Tarih: 13-02-2022 12:23:36 Güncelleme: 13-02-2022 12:25:36WELG- TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Edirne F Tipi Cezaevi’nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın etkinlik için gönderdiği mesajı paylaştı.
DAYANIŞMA ETKİNLİĞİNE KATILABİLMEYİ ÇOK İSTERDİM
Demirtaş, mesajında “Değerli arkadaşım, 13 Şubat 2022’de Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğiniz dayanışma etkinliğine katılabilmeyi çok isterdim. Ancak binlerce emekçinin o gün orada olacağını biliyorum ve dayanışma dileklerim ile tüm dostlara, TİP’li yoldaşlara içten selam, sevgilerimi, başarı dileklerimi iletiyorum. Özgür yarınlarda görüşebilmek dileğiyle dostlukla…” ifadelerine yer verdi.
Öte yandan Türkiye İşçi Partisi (TİP), İstanbul’daki Haliç Kongre Merkezi’nde düzenleyeceği halk buluşmasıyla kongre kararlarını ve yeni dönem için yol haritasını açıklayacak.
@welgmedya.com
























