Son Dakika: Boğarak Öldürdüğünü İtiraf Etti: Polis Cesedi Ormanda Buldu
Tarih: 29-11-2025 18:08:45 Güncelleme: 29-11-2025 18:14:45WELG | Graz – Günlerdir kayıp olan Grazlı influencer Stefanie P. ile ilgili korkunç gerçek ortaya çıktı. Slovenya’da gözaltına alınan 31 yaşındaki eski erkek arkadaşı, Cuma günü Avusturya makamlarına teslim edilmesinin ardından ifade verdi ve polisleri Stefanie P.’nin cesedine götürdü.
Cinayeti İtiraf Etti, Cesedi Gömülü Halde Bulundu
Şüpheli, teslim edilmesinin ardından Steiermark kriminal polisleri tarafından saatlerce sorgulandı. Sorguda ilk kez konuşarak “iş birliğine hazır” olduğunu söyledi. Ardından polise şu itirafta bulundu:
“Onu boğarak öldürdüm, bir valize koydum ve Slovenya’da ormanlık bir alana gömdüm.”
Polis ekipleri yapılan tarif üzerine Slovenya’daki ormanlık bölgede influencerın cesedini buldu. Cinayetin ayrıntıları ve olayın nasıl geliştiği ise hâlâ net değil.
Kardeşi ve Üvey Babası Tutuklandı
Şüphelinin yalnız hareket etmediği düşünülüyor. Zanlının kardeşi ve üvey babası, delilleri karartma şüphesi nedeniyle gözaltına alınmıştı. Her ikisi için de tutukluluk kararı verildi ve Graz-Jakomini Cezaevi’ne gönderildiler.
Kaybolma Süreci: Noel Partisinden Sonra İz Ortadan Kayboldu
Stefanie P.’nin yakınları ve iş arkadaşları, genç kadına ulaşılamaması üzerine geçen Pazar günü polise başvurmuştu.
Son geceyi bir Noel partisinde geçirdiği, Telefonuna ulaşılmadığı, Graz’daki bir fotoğraf çekimine gelmediği, bilgileri polisin dikkatini çekmişti.
Soruşturmanın genişletilmesiyle kadının eski sevgilisinin şüpheli davranışları öne çıktı. Sloven polisi, Pazartesi akşamı Spielfeld sınır kapısının güneyindeki bir casinonun yakınında yanan arabasının yanında onu fark ederek gözaltına almıştı.
Soruşturma Derinleşiyor
Steiermark polisi, cinayetin işleniş biçimi, zamanlaması, delillerin yok edilmesi girişimleri ve şüphelinin olası yardımcılarıyla ilgili soruşturmayı genişletti. Sloven ve Avusturya makamları, ortak soruşturma yürütüyor.
@welgmedya.com
































