- Ana Sayfa »
- SON DAKİKA »
Son Dakika: Malatya'da 4,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
Tarih: 10-07-2024 09:05:10
WELG / Malatya - Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde gece saatlerinde 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, sarsıntı saat 00.41'de ve 7,69 kilometre derinlikte gerçekleşti.
WELG | AFAD'dan alınan bilgilere göre, depremin merkez üssü Yeşilyurt ilçesi olarak belirlendi. Deprem, bölge halkında kısa süreli panik yaratırken, şu ana kadar can veya mal kaybı bildirilmedi. Yetkililer, depremin ardından bölgede herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.
Vatandaşların tedbirli olmaları ve resmi kurumların yapacağı açıklamaları takip etmeleri istendi. AFAD, olası artçı sarsıntılara karşı da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.
.jpg)
@welgmedya

































