Sydney'de AVM’ye Saldırı: En Az 6 Kişi Hayatını Kaybetti

Avustralya'nın Sydney kentindeki bir alışveriş merkezinde yaşanan dehşet verici bir olay, ülkeyi derin bir üzüntüye boğdu. Henüz kimliği belirlenemeyen bir saldırgan, çok sayıda insanı bıçaklayarak ölüme sebep oldu. Polis, saldırının terör saldırısı olabileceğinden şüpheleniyor.
 Tarih: 13-04-2024 10:58:30
 Sydney'de AVM’ye Saldırı: En Az 6 Kişi Hayatını Kaybetti

WELG | Avustralya polisi Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Sidney'deki kalabalık bir alışveriş merkezinde "birden fazla kişinin" bıçaklandığına dair raporlar aldıklarını belirtti. Saldırı, Westfield Bondi Junction alışveriş merkezi kompleksinde gerçekleşti ve bu bölgede ağırlıklı olarak Yahudilerin yaşadığı hatırlatıldı.

Olayın ardından alışveriş merkezi kilitlendi ve polis, bölgedeki insanları uzak durmaya çağırdı. AFP'ye konuşan bir kaynak, polisin saldırganı vurarak öldürdüğünü öne sürdü. Ancak Avustralya basınında çıkan haberlerde en az 6 kişinin yaşamını yitirdiği belirtiliyor.

Yerel medyada yapılan haberlerde, saldırganın ilk kurbanlarının bir anne ve bebeği olduğu söyleniyor. Annenin hayatını kaybettiği, bebeğin ise ağır yaralandığı belirtiliyor.

Avustralya medyası ve sosyal medyada çıkan haberlerde, söz konusu saldırganın öldüğü doğrulandı. Fotoğraflarda, şahsın kanlar içinde yerde yattığı görülüyor. Yetkililer, olayın tüm detaylarını araştırmak

@welgmedya.com

  İLGİLİ GALERİ
  Bu haber 1027 defa okunmuştur.   Editör: Haber Merkezi   Kaynak: welgmedya haber
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER DÜNYA Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI