Yıkımda mağdur edilen esnafa HDP li vekilde karşı çıktı

 Tarih: 19-02-2022 18:03:58
Yıkımda mağdur edilen esnafa HDP li vekilde karşı çıktı
Şanlıurfa’da Özdiker Pasajı’nın yıkımında esnafın mağdur edilmesine HDP Şanlıurfa Milletvekili Ayşe Sürücü de karşı çıktı.

WELG- HDP’li bir heyet ile Özdiker Pasaj esnafını ziyaret eden Ayşe Sürücü sorunu Salı günü meclis kürsüsünden anlatacağını söyledi.

Pasaj esnafı, ziyaretlerine gelen Ayşe sürücü ile girdiği diyalogda “Burası reisi cumhurun imzası ile yıkılıyor. Reisi cumhurumuzun başımızın üstünde yeri var. Yıkılsın ama buradaki iş yerimize denk iş yeri istiyoruz. Çok fazla bir şey istemiyoruz.” ifadelerini kullandı.

SİZİN SORUNUNUZ BİZİM SORUNUMUZDUR

HDP Şanlıurfa Milletvekili Ayşe Sürücü ziyaret esnafa yaptığı konuşmada ise “Şuan burada A Partisi, B Partisi yok. Esas olan burada halkın yaşadığı mağduriyettir. Halkın çektikleridir. Bakın en fazla mevsimlik işçi buradan yani Şanlıurfa’dan başka illere gidiyor. İnsanlar artık canına kıyıyor,  İntihar ediyor. İnsanlar artık bunalıma girip intihar ediyorsa bizim canımız acır. Şuan bu sizin sorununuz bizim sorunumuzdur. Salı günü bu pasajın sorununu meclis kürsüsünden dile getireceğim.”dedi.

@welgmedya.com

  Bu haber 2099 defa okunmuştur.   Editör: haber merkezi   Kaynak: welgmedya.com

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP

  FACEBOOK YORUM Yorum

  BİZİ TAKİP EDİN

  • ÇOK OKUNANLAR

      SON YORUMLAR

    PUAN DURUMU

    Takım O G M B A Y P AV
    Takım O G M B A Y P AV
    Takım O G M B A Y P AV
    Takım O G M B A Y P AV
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım