Devlet Bahçeli: CHP'nin HDP ile görüşmesi demek PKK ile görüşmesi demektir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunuyor.
 Tarih: 09-02-2021 11:23:49
Devlet Bahçeli: CHP'nin HDP ile görüşmesi demek PKK ile görüşmesi demektir

Partisinin TBMM grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli CHP ve HDP’ye yüklendi. CHP'nin HDP ile görüşmesi demek PKK ile görüşmesi demektir diyen Bahçeli şunları söyledi:

“CHP ile HDP arasındaki görüşme trafiği, sonrasındaki sisli ve bir o kadar da sinsi manzara gözümüzden kaçmamıştır. HDP heyetinin CHP yönetimiyle görüşmesinden hemen sonra, aşinası olduğumuz müşterek olduğumuz ortak basın toplantısı CHP'nin kurnazlığı nedeniye yapılamamış HDP kendi çalıp kendi oynamıştır. Anlaşıldığı kadarıyla CHP Başkanı siyasi koronadan dolayı sosyal mesafe koymuştur.

CHP'nin HDP ile görüşmesi demek PKK ile görüşmesi demektir. CHP Genel Başkanı son günlerde paniğe kapılmış ve su kaynatmıştır. CHP'ye bakınca Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü görmemiz gerekirken, onun eserlerine ve emanetlerine düşman kesilmiş mihratların köşe başlarını nasıl da tuttuğunu endişeyle takip ediyoruz. CHP savruluyor, bu partinin küçük kuklası İP sallanıyor. CHP'nin HDP tarafından asimile kaçınılmazdır.”

  Bu haber 1592 defa okunmuştur.   Editör: haber merkezi   Kaynak: welgmedya.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER POLİTİKA Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI