“FETÖ’cünün Allah’ısın”a Erdoğan’dan dava

Welg medya’nın dün duyurduğu ve CHP’li Özkoç’un Erdoğan’a hitaben, “FETÖ’cünün Allahı’sın” ifadesine, Erdoğan hakaret ve tazminat davası açtı.
 Tarih: 10-01-2022 23:38:32   Güncelleme: 10-01-2022 23:44:32
“FETÖ’cünün Allah’ısın”a Erdoğan’dan dava

WELG-AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Engin Özkoç'a 250 bin TL'lik tazminat davası açıldı.

HAKARET VE 250 BİN TL’LİK TAZMİNAT DAVASI

Erdoğan, CHP'li Özkoç hakkında kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunurken, avukatı ayrıca Özkoç'a 250 bin liralık tazminat davası da açıldığını açıkladı.

“ERDOĞAN’IN KİŞİLİK HAKLARI İHLAL EDİLDİ”

Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği suç duyurusu dilekçesinde, Özkoç'un Cumhurbaşkanının kişilik haklarını ihlal ettiğini iddia etti.

“ERDOĞAN FETÖ’NÜN FAİLİ DEĞİL, MAĞDURUDUR”

Özkoç'un, Erdoğan'a yönelik açıklamalarının "mesnetsiz ve kişilik haklarına ağır saldırı mahiyetinde" olduğunu savunan dilekçenin, bazı detayları şöyle:

"Cumhurbaşkanımız, 40 yıllık bir yapının terör örgütü olarak ilanıyla, devletten ve toplumdan tasfiyesi mücadelesine liderlik ederek çok önemli başarılar elde etmiştir.

"FETÖ CUMHURBAŞKANIMIZA BÜYÜK HUSUMET BESLEMEKTEDİR"

Bu nedenlerle FETÖ, Cumhurbaşkanımıza büyük bir husumet beslemekte ve15 Temmuz’da darbe girişiminde Sayın Cumhurbaşkanımıza suikast düzenlemiştir. Cumhurbaşkanı'mız, mağduru olduğu bir örgütün faili olarak gösterilmeye çalışmaktadır, ki bu nitelikteki iddiaların akıl ve mantıkla kabil-i telif olmadığı açıktır."

@welgmedya.com

  Bu haber 2561 defa okunmuştur.   Editör: Murat Bayar   Kaynak: Welg Medya
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TÜRKİYE Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI