Hizmet alamayan mahalle sakinleri AKP’li belediyeye isyan etti!

Şanlıurfa’nın merkez Haliliye ilçesine bağlı Devteşti Mahalle sakinleri AKP’li Belediye olan Haliliye Belediyesinden hiçbir hizmet alamadıklarını belirterek, yetkililerden sorunların giderilmesini bekliyor.
 Tarih: 16-03-2021 22:31:01
Hizmet alamayan mahalle sakinleri AKP’li belediyeye isyan etti!

Merkez Haliliye ilçesine bağlı Devteşti Mahalle’sinde yazın toz, kışın çamur içinde yaşayan 9666. Sokak sakinleri AKP’li Haliliye Belediyesine isyan etti. Yıllardır çeşitli sorunlarla gündeme gelen 9666. Sokak sakinleri şehir merkezinde adeta köy hayatı yaşıyor. Asfaltlanmayan yol nedeniyle toz toprak içerisinde kaldıklarını söyleyen vatandaşlar, birçok sokağın yıllardır asfaltlanmadığını söyleyerek siyasilerin her seçim döneminde gelip kendilerine söz verdiklerini ancak seçim sonrası bir daha uğramadıklarını söyledi.

Şikâyetlerini defalarca dile getirdiklerini ancak yetkililerin buna her seferinde kulak tıkadıklarını kaydeden vatandaşlar; “Bir yağmur yağdığında buradan geçemezsiniz. Bir dozer göndererek bu iş bitmez yetkililerin buraya bir el atması gerekiyor. Onu geçtik şu yollarımızın haline bakın. Yazın tozdan kışın çamurdan geçilmiyor. Çocuklarımızı dışarı bırakmıyoruz. Arabalarımızın hepsi alt takımları gitti zaten çukurlardan. Kimse buraya uğramıyor. Bildiğiniz mahrumiyet bölgesi. Yollarımıza bakıyorsunuz ana yoldan buraya gelene kadar bir tane ışık yok. Gece genç kızlar işten geliyor oradan buraya gelene kadar çoğu zaman ailesi önüne gitmek zorunda kalıyor. Hem köpeklerden hem de karanlıktan. Sorunlarımız çok. Köy yolu bile böyle değildir. Burası şehir olduğuna göre biz vergimizi de veriyoruz. Bakın şu anda halimizi görüyorsunuz. Üst üste şikayet ediyoruz. Belediyeden kimse gelmiyor” dediler.

  Bu haber 1963 defa okunmuştur.   Editör: haber merkezi   Kaynak: welgmedya.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÖZEL HABER Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI