Rıza AYDIN
  Güncelleme: 16-09-2020 11:08:00   16-09-2020 11:07:00

FAŞİST DİYE KİME DEDİM

12 Eylül videomda “solculara saldıran faşistler” diye bir söz kullanmıştım; bu sözünle kimi kasdettin diye soran arkadaşlara konuyu şöyle açıkladım

Değerli Arkadaşlar 12 Eylül öncesinde faşist kimlerdi biliyor musunuz?

Ben düşündüm bunu şöyle açıklayım.

Ecevit Hükümeti Kıbrıs Çıkarmasını yapıp, haşhaş ekimine izin verince, Amerika buna tepki olarak, Türkiye’ye yaptırım uygulamak için yardımları keser yani ambargo uygulamaya başlar.

Amerika’nın, Türkiye’ye ambargo uygulayıp  yardımlarını kestiği dönemde, Sabri Yirmibeşoğlu başkanlığında Genel Kurmay Başkanlığından gelen bir heyet, Başbakan Ecevit’e gelip, Türkiye de başbakanın bile bilmediği Türkiye’nin  önemli bir gerçeğini açıklarlar.

Bu gerçek şudur.

Genel Kurmaydan gelen üst yapıdaki bu heyet Başbakan Ecevit’e şu hakikati açıklamış.

Türkiye’de maaşını Amerika’nın verdiği, gizli bir ordu gibi örgütlenen gizli bir yapı (örgüt) var.

Bu örgüt sivil insanlardan oluşuyor. Bir Rus işgali olursa ona karşı sivillerden oluşan bir gerilla şavaşı yürütmek için kuruldu. Şimdi Amerika ambargo uygulayınca, bu örgüt elemanlarının da maaşı ödenemiyor; bunların maaşını örtülü ödenekten ödemenizi istiyoruz diyor Genel Kurmay heyeti.

Böylece Türkiye’nin Başbakanı olan Ecevit, maaşları Amerikan devletince ödenen Türkiye’de gizli bir ordu ya da gizli bir örgüt olduğundan bilgisi olmuştu.

Maaşları Amerika Devletince ödenen bu gizli örgüt elemanları Türkiye’nin çeşitli yerlerinde komanda kapları kurup, burada komanda eğitimi verilir, bu eğitimi veren kişilerden biride Amerika’da bu eğitimi alan “Alpaslan Türkeş” adını kullanan Hüseyin Feyzullah adlı Kıbrıslı asıllı bir kişidir.

Komanda kamplarında eğitim gören bu insanlar, sivil hayatta ülkücü adını kullanır, sol guruplara silahlı saldırılar düzenlerdi.

İşte benim faşist dediğim kişiler Amerika’dan maaş alıp, komanda kamplarında eğitilen ülkücü diye tanınan silahlı saldırgan insanlardır.

Vakti zamanında Amerika’dan maaş alan Türkiye’nin bu mümtaz kişileri açıklanmalıdır.

Aşk ile

Rıza Aydın

  Bu yazı 20075 defa okunmuştur.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI