Diyarbakır’da ‘dur ihtarına’ uymadığı iddiasıyla öldürülen gencin kamera görüntüleri orta çıktı
Tarih: 02-04-2023 13:55:33 Güncelleme: 02-04-2023 13:58:33WELG | Diyarbakır merkezli Amida Haber’in aktardığına göre, 2 yıl önce yaşanan bir cinayetin şüphelisi olarak aranan 28 yaşındaki Ekinci için jandarma dün sabah Çermik ilçesi Adalar (Angac) Köyü’ne operasyon düzenledi.
Jandarmanın geldiğini gören Ekinci motosiklete kaçmaya çalıştığı ve “dur ihtarına” uymadığı için ateş açıldığı bilgisine yer verilen haberde, Ekinci’nin olay yerinde hayatını kaybettiği aktarıldı.
Amida Haber bugün de olaydan sonra köy halkı ve jandarmanın bulunduğu olay yerine ilişkin görüntüleri paylaştı.
Olayla ilgili Çermik Cumhuriyet Savcılığının soruşturma başlattı.
@welgmedya.com
HABER VİDEOSU
#Diyarbakır?da ?dur ihtarına? uymadığı iddiasıyla 28 yaşındaki 3 çocuk babası Mikail Ekinci güvenlik güçlerinin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti. Görüntüleri ortaya çıktı pic.twitter.com/3SY6LCFI8N
? Amida Haber (@AmidaHaber) April 2, 2023
































