Enginyurt: Beni, MHP'den atandan Allah razı olsun!
Tarih: 16-01-2022 21:23:22WELG- DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, kendisine MHP’den atana, “Allah razı olsun” derken gerçeklere gözün daha fazla kapatılamayacağını söyledi.
DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, kendisini MHP’den atana teşekkür ederken, AKP’ye oy istemek için sahaya indiklerinde, halkın yokluğuna karşı insanın gözünü daha fazla kapatamayacağını kaydetti.
YOKLUĞA, TALANA GÖZÜNÜZÜ KAPATMAK ZORUNDASINIZ!
"MHP’den milletvekili seçilince, Allah afetsin de Erdoğan’a oy isteyip, seçilsin diye de çok uğraştık.
Ama iki buçuk yıl boyunca gördük ki olmuyor. Sabredemiyoruz, susamıyoruz. Dilimizin döndüğünce tepki gösterdim.
Gün oldu toplum yararına projeden 1.200 kişinin AK Parti binalarında işe alınmasına tepki gösterdim.
Gün oldu berberin, esnafın, balıkçının derdini seslendirerek tepki gösterdim. Ayasofya’da Atatürk’e beddua edenlere 'esas size lanet olsun' dedim.
SEN MİSİN HALKIN HAKKINI SAVUNAN!..
Fındık üreticisinin hakkını savundum.
Tarım Bakanına ‘Sen çiftçinin bakanı mı, tekelci sermayenin mi? Sözleriyle seslendim. En sonunda da Cumhur İttifakına zarar verdiğim gerekçesiyle MHP’den atıldım. Atandan Allah razı olsun. İyi ki attılar.”
“TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİ AÇLIK”
"İktidarın muhalefeti eleştirdiği, Türkiye dışında dünyanın neresinde görülmüştür. 20 yıldır yönettikleri ülkede dün Eskişehir’de 28 yaşındaki bir genç borçlarından dolayı intihar etti. Dört gün önce ise Enes Kara, psikolojim bozuldu diye intihar etti.
Yönettikleri ülkede açlık, yokluk, sefalet almış had safhada.
Dün Eskişehir’de 17 bin vatandaşın doğalgazı kesildi.
Ama saraydaki diyor ki; 'memlekette aç yok. Varsa muhalefet doyursun.' Sayın Cumhurbaşkanı Türkiye’de 84 milyonun en az 60 milyonu açlık sınırında. Muhalefet doyurur, doyuracağız da. Yeter ki sen git!”
@welgmedya.com




























