Özgür Özel: "Hükümete Sarı Kart Göstermeliyiz, Seçim Sonrası Genel Seçim Hazırlıklarına Başlayacağız"

 Tarih: 30-03-2024 09:27:11
Özgür Özel:
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, hükümete 31 Mart'ta "sarı kart" gösterilmesi gerektiğini vurgulayarak, seçmenleri "demokrasi şölenine" katılmaya çağırdı. Özel, seçim sonrası da genel seçimlere hazırlanacaklarını belirtti.

WELG | Özel, yaptığı açıklamada, "AKP iktidarını 31 Mart seçimlerinde yerelde yurttaşlarımızın tercihleriyle dengelemek gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle 31 Mart seçimleri için 'sarı kart' metaforunu sıklıkla kampanyamız boyunca kullandım." dedi ve ekledi: "1 Nisan milletin sandıktan umudunu kesmediğini göstereceği seçimlerdir."

Partisinin İstanbul il Başkanlığına bina alımı konusunda yapılan açıklamalara da değinen Özel, sürecin soruşturma aşamasında olduğunu ve sonuçlanmasını beklediklerini ifade etti.

Özel, seçim sonrası gündemlerinin genel seçimlere hazırlanmak olduğunu belirterek, "2028’de ya da daha erken yapılacak genel seçimlerde AKP iktidarına son verebilmek maksadıyla çalışmalarımıza başlayacağız." şeklinde konuştu.

Emeklilerin seçimde etki etmesi beklenirken, Özel, emeklilere yönelik hükümetin politikalarını eleştirerek, "Emeklileri 31 Mart’ta iktidarın kendilerini yalnızlaştıran politikalarına ses çıkarmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

@welgmedya.com

  İLGİLİ GALERİ

  Bu haber 921 defa okunmuştur.   Editör: Haber Merkezi   Kaynak: welgmedya haber

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP

  FACEBOOK YORUM Yorum

  BİZİ TAKİP EDİN

  • ÇOK OKUNANLAR

      SON YORUMLAR

    PUAN DURUMU

    Takım O G M B A Y P AV
    Takım O G M B A Y P AV
    Takım O G M B A Y P AV
    Takım O G M B A Y P AV
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım