Sedat Peker’in eşi, Özge Peker’den yeni açıklama

 Tarih: 27-09-2022 22:52:21   Güncelleme: 27-09-2022 22:58:21
Sedat Peker’in eşi, Özge Peker’den yeni açıklama
3 Eylül'den beri paylaşım yapmayan ve en yakınındaki isimlerden biri olan basın danışmanı Emre Olur yurt dışından getirilip tutuklanan Sedat Peker cephesinden yeni açıklama yapıldı. Sedat Peker'in eşi Özge Peker, "Sabırlı olun, iyi şeyler bir anda olmuyor" paylaşımı yaptı.

WELG - Basın danışmanı Emre Olur’un yakalanmasının ardından sessizliğe bürünen organize suç örgütü lideri Sedat Peker cephesinden ilk açıklama geldi. Sedat Peker’in eşi Özge Peker, “Sabırlı olun, iyi şeyler bir anda olmuyor. Beklediğine deyeceğini zaman size ansızın gösterecektir” dedi.

Halk TV’nin aktardığına göre Sedat Peker’in eşi Özge Peker, yaptığı paylaşımla “Sabırlı olun, iyi şeyler bir anda olmuyor. Beklediğine deyeceğini zaman size ansızın gösterecektir” dedi.

PEKER TÜM DÜNYADA ARANIYOR

Peker bir süredir paylaşım yapmıyordu. En son Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın, Peker hakkında sadece ifadesi alınmak üzere çıkartılan yakalanma emrinin Interpol tarafından “tüm dünyada aranıyor” biçiminde kırmızı bültene çevrildiği bilgisini vermişti.

EMRE OLUR İLE İLGİLİ “İTİRAFÇILIK” İDDİASI

Gazeteci Erk Acarer, ise tutuklanan Emre Olur ile ilgili bilgi verdi. Acarer, yaptığı paylaşımda, “Edindiğim bilgiye göre Emre Olur’un Bolu F Tipi’ne sevkine karar verildi. Organize suçlarda olağan bir durum. Ancak bu kadar erken olması teamüllere uymuyor. ‘İtirafçılık’ gibi şüpheler büyüyor!” dedi.

@welgmedya.com

  Bu haber 2281 defa okunmuştur.   Editör: haber merkezi   Kaynak: Welg medya

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP

  FACEBOOK YORUM Yorum

  BİZİ TAKİP EDİN

  • ÇOK OKUNANLAR

      SON YORUMLAR

    PUAN DURUMU

    Takım O G M B A Y P AV
    Takım O G M B A Y P AV
    Takım O G M B A Y P AV
    Takım O G M B A Y P AV
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
    Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım